Apteekki Saimaa

APTEEKKI SAIMAA LAPPEENRANNAN PRISMASSA

Olemme moderni apteekki, joka sijaitsee uusissa valoisissa ja avarissa tiloissa. Avulias henkilökuntamme auttaa sinua lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä kysymyksissä. Apteekissamme työskentelee apteekkarin lisäksi proviisoreja, farmaseutteja ja teknistä henkilökuntaa. Kahdella työntekijällämme on kosmetologin tutkinto.  Meille on tärkeää, että saat opastusta lääkkeiden käytösä sekä luotettavaa lääkeinformaatiota. Panostamme henkilökunnan ammattitaitoon ja osaamiseen jatkuvalla koulutuksella.

Palvelemme reseptiasiakkaitamme vuoronumerojärjestyksessä suoratoimituspisteissä, jolloin voit keskustella lääkkeestä ja lääkehoidosta rauhassa ja mihin apteekkirobotti tuo farmasistille reseptilääkkeet kätevästi.

Meille on helppo poiketa asioimaan kauppaostosten yhteydessä. Kauppakeskuksen ympärillä on laajat maksuttomat pysäköintialueet ja Prisman alakerrassa on parkkihalli, josta pääset hissillä suoraan apteekin eteen. Apteekkiin voit tulla ostoskärryjen kanssa.

 

 

APTEEKKIMME PALVELUT

NEUVONTA

Farmaseuttinen henkilökuntamme neuvoo sinua lääkkeisiin ja terveyteen liittyvissä asioissa.

Kosmetologimme auttavat kosmetiikkaan liittyvissä kysymyksissä ja omalle iholle sopivien tuotteiden valinnassa.

LAAJA TUOTEVALIKOIMA

Tuotevalikoimamme on laaja ja kattava sekä reseptilääkkeissä että itsehoitotuotteissa.

RESEPTIEN UUSIMINEN

Lähetämme sähköiset reseptit terveyskeskukseen uusittavaksi reseptin toimituksen yhteydessä tai erillisellä asiointikerralla maksutta.

LÄÄKEJÄTTEET

Vanhentuneet ja käytöstä poistuneet lääkkeet sekä elohopeakuumemittarit ja käytetyt injektioneulat ovat ongelmajätettä. Voit tuoda kotitalouksien lääkejätteet veloituksetta apteekkiimme hävitettäväksi.

ANNOSJAKELU

Tarjoamme asiakkaille annosjakelupalvelua, jossa toimitamme lääkkeet asiakkaalle kerta-annospusseissa. Palvelu on maksullista.

TERVEYDEKSI!-LEHTI

Apteekissamme on jaossa ilmainen neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Terveydeksi!-lehti.

OPETUSAPTEEKKI

Apteekkimme toimii farmasian alan opiskelijoiden opetusapteekkina.

SCHENGEN-TODISTUS

Todistuksen hinta on 10 euroa. Lisätietoa Schengen-todistuksesta saat Fimean sivuilta.

MATKAILIJAMYYNTI

EU:n ja Norjan ulkopuolelta tuleville asiakkaille tarjoamme yli 40 euron ostoksista invoice tai Planetin tax free mahdollisuutta.

 

Apteekin aukioloajat