Ale

Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg mustikka-karpalo 120 purutabl

Uutuusvalmiste Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg mustikka-karpalo on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* pureskeltava B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustustuskyvyn tueksi. 1 marjaisan makuinen purutabletti sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrog. D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia. 

Valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Pienikokoinen tabletti on helposti suussa hajoava. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, sokeriton. Ravintolisä.

*Pharmarket MAT 1/2024

 
Pakkauskoko:
120 purutabl
Markkinoija:
Orion Oyj
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 25,80 € Normaalihinta 30,40 €
Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannostusta ei tule ylittää. 
Makeutusaineet (ksylitoli, sorbitoli, sukraloosi), B12-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini, aromit (karpalo, mustikka, vanilja), paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), D-vitamiini (kolekalsiferoli), tiamiini, foolihappo, biotiini.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.
1.50mg B12-VITAMIINI: SYANOKOBALAMIINI
Vain aikuisille. Ravintolisä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)