MINISUN KALSIUM + D 10 MIKROG MARJAINEN 100 PURUTABL

Minisun Benstomme Kalcium +D3 innehåller kalcium och vitamin D3 för en välmående benstomme. Kalcium stärker benstommen, och vitamin D behövs för upptaget av kalcium. Vitamin D förstärker dessutom kroppens motståndskraft och är ett viktigt vitamin för både muskler och tänder. Minisun Kalcium + D3-produkterna har en god smak och de innehåller en lagom mängd kalcium och vitamin D3 med ett gott upptag i kroppen. Tabletterna har en mild bärsmak, ett rejält innehåll av kalcium (500 milligram), och 10 mikrogram vitamin D3. De välsmakande tabletterna kan tuggas, sugas på eller sväljas. Produkten är fri från mjölk, laktos, gluten, soja, jäst och gelatin.

Paketstorlek:
100 PURUTABL
Marknadsförare:
Oy Verman Ab
Tuotetta varastossa
14,00 €
77,78 € / kg

Minisun Kalsium + D3 smakar gott och innehåller kalcium och D3-vitamin. Bärig smak.

1 tuggtablett dagligen. Tabletten kan tuggas eller sugas.

Ingredienser: Kalciumkarbonat, sötningsmedel (sorbitol, sukralos), maltodextrin (av majs), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), naturliga aromer (bär, svartvinbär), kolekalciferolpreparat. Sötad med sorbitol och sukralos. Överdrivet bruk kan ha laxerande verkan.

Ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Förvaras oåtkomligt för barn.

Kan användas under graviditet och amning

Write Your Own Review
Du recenserar:MINISUN KALSIUM + D 10 MIKROG MARJAINEN 100 PURUTABL
Ditt betyg