Minisun D-vitamin olivoljekapslar är ett enkelt sätt att trygga det dagliga intaget av vitamin D. En olivoljekapsel innehåller 100 mikrogram vitamin D3 som effektivt tas upp i kroppen i högkvalitativ extra virgin olivolja. Lämpar sig för unga, vuxna och äldre för ett effektiverat dagligt intag. Minisun olivoljekapslarna är små och lätta att svälja. Innehåller inga ingredienser ur glutenhaltigt spannmål. Kapslarna är fria från laktos, jäst och soja.
Dosering:
För vuxna och barn över 11 år: 1 sväljkapsel dagligen.
Innehåll:
Dygnsdosen (1 kapsel) innehåller: D3-vitamin (kolekalciferol) 100 µg (4000 IU), 2000 % av referensvärdet för det dagliga intaget.
Förteckning över ingredienser:
Extra jungfruolivolja, gelatin (av nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), D3-vitamin (kolekalciferol).
Gluten-, laktos-, mjölk och sojafri.
Bör observeras:
Ersätter inte en månsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Rekommenderas inte för barn under 11 år.
Ändamål
D-vitaminpreparat för att öka det dagliga intaget av D-vitamin hos vuxna och äldre.
Dosering
För vuxna och barn över 11 år: 1 sväljkapsel dagligen.
Innehåll
Dygnsdosen (1 kapsel) innehåller: D3-vitamin (kolekalciferol) 100 µg (4000 IU), 2000 % av referensvärdet för det dagliga intaget.
Ingredienser
Extra jungfruolivolja, gelatin (av nöt), fuktighetsbevarande medel (glycerol), D3-vitamin (kolekalciferol).
Gluten-, laktos-, mjölk och sojafri.
Ingredienser och komposition
100mikrog D3-Vitamin: Kolekalciferol
Anmärkningar
Ersätter inte en månsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Doseringen får ej överskridas. Rekommenderas inte för barn under 11 år. Förvaras oåtkomligt för barn. Förvaras i rumstemperatur skyddad för ljus och värme.
Lagring
Rumstemperatur (+15C - +25C)
Vi använder kakor för att göra din upplevelse bättre.
Nödvändiga funktioner
Statistik och analyser
Marknadsföring
Välj "Acceptera alla" om du accepterar användningen av kakor för de nämnda ändamålen. Om du vill ändra kakinställningarna, välj "Inställningar"